Heihei!

Legger ut noen innkjøp fra den siste uken.


Cubus 179,-


Bik Bok 149,-


Cubus 99,-
Cubus Overdel 79,- og Underdel 79,-
Cubus 149,-


Cubus 199,-


-Charlotte Sandtorv

159,- på The Body Shop

Så langt så syns jeg den er helt herlig! 
Denne fuktsprayen er laget slik at trøtte og gråe ansikter skal få gløden tilbake. Og jeg syns virkelig at de få gangene jeg har brukt den, så virker den!
Den var utrolig deilig å spraye i ansiktet, med en gang så tenkte jeg at denne skulle jeg kjøpt før vi hadde alle tentamene, for denne hadde vært deilig å ha da!  Tror at den blir veldig deilig mot sommeren, når man sitter på stranden eller ligger og soler seg.
Man kan bruke den for å sette sminken, slik at man ikke får en veldig pudder-look. Du skjønner hva jeg mener. 

Kommer en omtale når jeg har fått prøvd den litt!

-Charlotte Sandtorv250kr på BikBok.

Kjøpte denne idag, syns den var utrolig fin! Likte veldig godt ryggen og fargen. Den ble liksom litt mer spesiell da. Sto mellom denne og en annen topp. Den var også veldig søt, så den blir nok min på fredag! 
Er senteret åpent på fredag forresten? Liksom siden det er etter 17.mai, aner ikke... Tror det.

Har mattetentamen i morgen, herlighet som jeg gruer meg! Tror jeg døøøør. SKUMMELT, altså vi begynte med likninger for sånn 2 uker siden, og forrige uke hadde vi  gründer camp hele uken. Dette kommer til å gå til helvette, i tillegg kan jeg ikke algebra eller noe sånt. Satser på at resten går fint! 

-Charlotte Sandtorv
ANER ikke hva som skjedde på bildene, men de ble rævstygge...

Kjøpte denne på Camden Marked i London, elsker det! Skulle egentlig hatt den med hvit bakrunn fant jeg ut. Men svart går også fint. Har letet etter et sånt smykke som er en klokke i virkeligheten og! Men har ikke funnet det hjemme så når jeg fant det så måtte jeg bare ha det. Tror jeg betalte rundt 7-10 pund for det, og det er litt under 70-100kr så er ikke mye i det hele tatt!

Hva syns du om smykket?

-Charlotte Sandtorv

279kr
159kr


199kr

Meg og mami tok en liten tur på senteret i går kveld. Først og fremst skulle vi fikse opptaksdekoder til meg, så gikk vi og så litt i butikker etterpå. Alt er fra Vero Moda! Har på meg buksen og toppen idag. Nå får vi snart besøk. Så vi snakkes seinere.

Tycks?

-Charlotte Sandtorv

Genser fra Carlings 199kr


Veske fra hm 149kr


Lommebok fra ONLY 129kr


Te boks fra kremmerhuset 49kr

Utrolig mye salg igår, men jeg fant utrolig lite som jeg faktisk likte. Etterpå kom Andrea, Karoline og Naomibestis ned til meg og gjorde egentlig ingenting. Farget håret til Naomibestis, så nå er håret hennes helt make som løshåret. Hehem lille søte fjortisen min <3 

-Charlotte SandtorvGenser fra hm 99kr

Nå skal jeg se Hellcats og så skal jeg sove. Soveee! Glem det, jeg sover først... Snakkes!

-Charlotte Sandtorv//Bikbok

Kjøpte denne etter trening idag, tenker å bruke den på nyttårsaften eller noe sånt! 

Tycks?

-Charlotte Sandtorv
Hei! 

Sein blogging, men seriøst. Ikke min feil! Det er gossip girl sin feil, er det mulig å bli så avhengi? Glemte sesongen hos pappa, den ene cden sto i pcen så jeg hadde heldigvis en episode jeg kunne se da. Måtte få pappa til å komme med den til meg da. Så jeg har sett på gossip girl i hele dag. Elsker det, men tenkte at jeg skulle vise innkjøpene fra igår!


Bik Bok 49kr


Bik Bok 49kr


HM: 49kr og 29kr

Nå skal jeg se en episode til med gossip girl! Snakkes!

-Charlotte Sandtorv
Hei dere!

Har vært litt vekke de siste dagene. Mye skole greier, matteprøver og litt sånn kjedelige greier, men nå er jeg i hvertfall ferdig med det meste da. Noen uker fri fra prøver, så kommer tentamen! Off, gruer meg skikkelig allerede..

Men over til noe litt mer posetivt! Rett etter skolen dro vi til byen og kjøpte UNDER THE MISTLETOE <3

Jeg kjøpte min på platekompaniet for 149kr, skulle jo egentlig ha den deluxe version tingen. Men de var tom, crazy. Får kjøpe den en annen gang.. kjøpte også sånn djevel horn til halloween! Flott det, skal kose meg hele kvelden med Under The Mistletoe, koselig fredag! <3

Kommer forresten en video i morgen!

-Charlotte Sandtorv

hits