Heisann!

Ble ikke noe blogging igår nei.. Var på besøk til min søster på sykehuset og etter det var det rett i besøk hos Karoline. Koselig kveld med masse herlige jenter! Kameraet ble litt glemt, men fikk tatt noen bilder da! 

Altså, dette var vel de mest vellykkede bildene.. Alle de andre var helt elendige og ikke brukbar! 

-Charlotte SandtorvHeihei!

Plutselig forsvant jeg! Fant ut i 9 tiden på tirsdags kveld at dette var helt feil, så meg og Rikke bestemte oss vel egentlig ganske fort for å sette oss på nattoget til Oslo. 
Og det var ingen dum idee! Må være den beste dagen i mitt liv! Tenkte å lage et eget innlegg om det!

Nå har jo jeg fått franskeleven min på besøk, det er litt klein stemning. Og kleinere ble det når hun vekket meg ti på 9! Et sovedyr som meg lider VELDIG mye akkurat nå..
Senere idag skal vi til byen en liten tur, og senere skal vi grille. Ser for meg at dette blir en LANG uke.

Poster noen bilder fra i går, når alle samlet seg og bare koste oss.


Også fikk jeg gave! Mamma fikk sånn fruktgele ting og jeg fikk smykker!


-Charlotte Sandtorv


 
Heisann!

Hytteturen, var veldig koselig! Mormor og bestefar var der fra før av, så de grillet når vi kom. 
Vi fikk badet og alt, årets første bad folkens! Liker egentlig ikke å bade i Norge, er LIVREDD for fisk. Tror Naomi merket det godt i dag... Jeg er så redd, aner ikke hvorfor. Vet jo at de ikke gjør meg noe, får alltid noen til å svømme uti meg først for å skremme de vekk, eller så kaster jeg en stein. Fisker er skumle...
Orker ikke skrive så mye mer, legger heller ut masse bilder! Håper alle hadde en kjempefin dag i varmen! Har hørt at det skal bli kaldere i morgen? Håper ikke det, nattiii

-Charlotte Sandtorv
Heihei!

Vi drar på hytten idag, tror ikke det er nett der. Men det ser vi jo! 
Dødsdårlig blogging for tiden, men været er jo så fint! Vi snakkes senere.

-Charlotte Sandtorv 
Bilder fra byvandringen i går.
Internettet vårt har vært HELT fucket for tiden, aner ikke hva det er, men det klikker snart for meg! Fikk ikke lastet opp alle bildene nå heller! Herregud.. Derfor ble det ikke noe innlegg i går, prøvde i sikkert en time og laste opp bildene..
Hvis det ikke virker nå så gidder jeg ikke før dette drittet er fikset! Skal ut til mormor og bestefar i morgen da, så der er det nett da. 
Nå begynner Paradise, vi snakkes <3

-Charlotte Sandtorv 

 
Det er noe gale med nettet, så dette er de eneste bildene jeg får lastet opp. Får håpe nettet er bedre til i morgen!
Vi har egentlig bare grillet og kost oss. Nå skal hun snart hjem og i morgen er det skole igjen! Blir en rolig uke da, vi har masse byvandringer.

Håper alle har hatt en kjempefin dag og kost seg masse i det herlige været!

 -Charlotte SandtorvVI tok en tur innom tivoliet i går før jeg dro hjem. Var mye større ting enn det har pleid å være, den øverste karusellen har jeg aldri sett før, men den så skikkelig gøy ut. Så jeg håper de tar den med seg neste gang de kommer! 

Senere kommer Naomi opp en tur, vet ikke helt hva vi har tenkt å finne på da, vi skal nok sikkert ta det ganske rolig.

-Charlotte Sandtorv
Sjekk været som kommer til uken da! Ser virkelig ut som sommeren kommer skikkelig nå! I fjor var jo sommeren helt elendig! Den kjedeligste sommeren i hele mitt liv! Det regnet bare og været var skikkelig dårlig. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til de dagene der man bare kan ligge på terrassen eller stranden og spise jordbær!
Dessuten så blir motivasjonen for å blogge mye bedre når det er fint vær, er så mye mer å finne på da enn i regnværet.

-Charlotte Sandtorv 

 


Sitter barnevakt for mine to herlige kusiner. Nå er de sovnet, så nå skal jeg bare se en film. 
Litt slapp blogging i det siste, men det skjer ikke så masse. Blir bedre nå de neste ukene, alle tentamene er ferdig og jeg tror ikke vi har sånn utrolig mange prøver igjen heller.
Nå er det bare 5 uker igjen til ferien, så dette blir bra! Gleder meg til sløve dager og masse overnattinger! Håper bare været er bra, tror dette blir en dødsbra sommer!

-Charlotte Sandtorv 
Hei hei!

Håper alle sammen hadde en kjempefin dag i går! Jeg hadde i hvertfall en veldig koselig dag! 
Vi dro som vanlig til byen for å se hovedposisjonen. Så når Seahawks kom så hoppet jeg inn i toget. Orket ikke å gå i år, det var så surt og kald at jeg droppet det. 


Senere dro vi til mormor og bestefar på 17.mai lunsj. Fikk ikke tatt så mange bilder, men må bare dele dette av min herlige kusine! Herregud for en klomp!
Så bar det ned på barneskolen, min søster skulle egentlig synge. Men tror dere de hadde tatt de ut av programmet, drittfolk.
Fikk i hvertfall en god latter når vi kom inn i gymgarderoben og så at dette fremdeles sto skrevet!


"Karoline, Charlotte og Andrea. 4C ruler."


"7C - 09/10 rulte denne skolen <3"

På kvelden dro jentene tilbake til byen. Musikk og masse folk på festplassen, det er alltid like koselig!

-Charlotte Sandtorv

hits