Hei hei!

Nyttårsaften idag, det har gått ganske fort syns jeg.. men samtidig så har det gått seint hvis du skjønner. Det har vært mye oppturere og nedturer dette året, mest oppturer tror jeg. Men når det er sagt så gleder jeg meg masse til 2012 og håper det blir et bra år. For meg så blir årene bare bedre og bedre. Håper at 2012 kommer til å bli et veldig spontant år. Jeg har ihvertfall lyst til å bli mer spontan. Håper alle får en fin nyttårsaften! Det er mulig jeg legger ut sminken min for kvelden. Men lover ingenting, for hvis jeg ikke gjør det får jeg dårlig samvittighet. Og det er IKKE en bra start på året. Nå skal jeg gi meg, vi snakkes!

Bilder fra i fjor, feiret den sammen med Juni og Jonathan!

-Charlotte Sandtorv
 
Dj Earworm lager jo mixer med de "kuleste! sangene gjennom hele året. Og for noen dager siden så ble 2011 mixen lagt ut. Denne heter da World Go Boom

Jeg syns den er bra, men 2008 og 2009 er de beste syns nå jeg. 2008 HER og 2009 HER

 Hva syns du om 2011 mixen?

-Charlotte Sandtorv

279kr
159kr


199kr

Meg og mami tok en liten tur på senteret i går kveld. Først og fremst skulle vi fikse opptaksdekoder til meg, så gikk vi og så litt i butikker etterpå. Alt er fra Vero Moda! Har på meg buksen og toppen idag. Nå får vi snart besøk. Så vi snakkes seinere.

Tycks?

-Charlotte Sandtorv
Heisann!

Kan nesten ikke vente til 2012, har så utrolig mye jeg skal! Skal reise masse, tenkte å lage en liten liste på alle tingene som skal skje til neste år. For det er IKKE lite!


8 - 12 februar drar vi på konfeleir i London. Det betyr at jeg har faktisk bursdag når jeg er der! Gleder mer helt sykt! Vi skal på madame tussaud, og der har jo Justin vært, hehe.. jaaaa!
Hele laget drar til Tønsberg 16-18 mars for å delta i NM, der skal vi drite oss ut big time... Neida, vi er flinke så jeg gleder meg til det også! 


29.april skal jeg konfe meg, og det betyr money!


31.mai til 7.juni kommer det franske elever på besøk til oss. Dette bilde er fra sist gang de var på besøk på skolen.


I september igjen skal jeg på klassetur med franskklassen til Frankrike. Tror vi skulle være i Paris en dag også. Gleder meg masse, det kommer til å bli koselig!

I tillegg til alt dette så skal vi kanskje til Spania, men det er ikke bestemt helt enda da. Det blir sikkert en Oslo tur på sommeren også. 
Jeg gleder meg mye til 2012 og håper det kommer til å bli et dødsbra år!

Hva skal du i 2012?

-Charlotte Sandtorv 

Genser fra Carlings 199kr


Veske fra hm 149kr


Lommebok fra ONLY 129kr


Te boks fra kremmerhuset 49kr

Utrolig mye salg igår, men jeg fant utrolig lite som jeg faktisk likte. Etterpå kom Andrea, Karoline og Naomibestis ned til meg og gjorde egentlig ingenting. Farget håret til Naomibestis, så nå er håret hennes helt make som løshåret. Hehem lille søte fjortisen min <3 

-Charlotte Sandtorv


Dette er ikke alt, men jeg hadde pakket vekk alt og helt glemt at jeg hadde blogg. Så jeg tok det jeg fant nå, rester får dere eventuelt se senere eller i dagens antrekk. 
Naomibestis skal overnatte og vi sitter no her... Aner ikke hva vi skal gjøre men vi finner nok sikkert på noe!

See u later aligator..

-Charlotte Sandtorv 


Heisann!

Utrolig dårlig med oppdateringer ser jeg, men det er jul og jeg har rett og slett ikke tid! I går var jeg hos farmor og farfar, julemiddag og full brannalarm i hele blokken. Say no more...
Nå skal jeg ned på senteret og møte jentene, vi skal bytte noen gaver og handle litt. Har masse penger og bruke! Det blir bra, før det skal vi på Dolly og spise, alltid koselig det. Har ikke sett dem på 1 2 3 4 5 dager!
Håper alle sammen har kost seg super masse i julen. Jeg lover minst et innlegg til idag! Stay tuned.. hahha

-Charlotte Sandtorv 
Heisann!

Mye familie besøk nå i julen, så det er lite tid til blogg. Jeg skal være hjemme i kveld så jeg får skrive litt om julegaver og sånt! Fikk utrolig mye, blandt annet 3 par sko, øredobber, ringer og Justin Bieber sengesett! Herlig, viser tingene når jeg kommer hjem.
Nå er vi på julelunsj,så vi snakket senere!
Håper alle hadde en utrolig fin dag i går!

-Charlotte Sandtorv
Heisann!

God jul til alle sammen! Vi har sett på julemorgen og spist snop siden klokken 10! Nøtter til askepott er jo nettopp ferdig og nå begynte jo Reisen til julestjernen. Regner med at de fleste ser på det på julaften!
Fikk snop og JLo parfyme av nissen idag, har fått litt julestemning, men mangler jo litt enda. Snøen forsvant jo like fort som den kom.. Jaja, kan være jeg slenger inn et lite innlegg seinere. Hvis ikke må alle kose seg idag!

-Charlotte Sandtorv

hits