Dette er vel kanskje det samme som bloggrape.. men jeg bare må, heheh

HEI ALLE BLOGGLESERENE TIL CHARLOTTE <3 dette er Karoline og Andrea, vi er de kule venninnene til Charlotte som stadig sniker seg med i innlegg her på bloggen.
flodhestmobilen til karoline <3<3<3

 

Fant dette i arkivet mitt, ler av dere..
Heisann! Har fått bildene, så her kommer de!Oj, ble mange bilder. Anyway, vi tok jo mange bilder og da. Stikker på skolen nå! Hater mandager, er så trøtt i trynet og for 24 timer siden så hadde jeg ikke lagt meg en gang. Jaja, ELSKER DØGNRYTMEN MIIN :* <3

-Charlotte SandtorvDa var Karoline gått! Egentlig gikk un for en time siden da. Var ganske koselig igår! Film, pizza og kake er aldri feil.
Okei, Juni skulle sende meg bildene fra igår, men hun har ikke gjort det. Så før jeg får bildene så blir det ikke blogging. Med mindre det kommer opp noe viktig som jeg bare MÅ blogge om. Og det tviler jeg sterkt på at det gjør.

-Charlotte Sandtorv
Heisann ! Dette e rikke b og andrea b som er verdens beste jenter <3 kooos suss

Sånn! Jeg er elendig til å forklare, og prikkene ble jo urstygge hver gang jeg prøve å filme.
Hadde kanskja så mye
_
 |
 |
 |
-

speil å se på når jeg filmet. Jeg ønsker meg kamera :(  [hint til mamma]

Hva syns du?

-Charlotte Sandtorv
Hei dere!

Har vært litt vekke de siste dagene. Mye skole greier, matteprøver og litt sånn kjedelige greier, men nå er jeg i hvertfall ferdig med det meste da. Noen uker fri fra prøver, så kommer tentamen! Off, gruer meg skikkelig allerede..

Men over til noe litt mer posetivt! Rett etter skolen dro vi til byen og kjøpte UNDER THE MISTLETOE <3

Jeg kjøpte min på platekompaniet for 149kr, skulle jo egentlig ha den deluxe version tingen. Men de var tom, crazy. Får kjøpe den en annen gang.. kjøpte også sånn djevel horn til halloween! Flott det, skal kose meg hele kvelden med Under The Mistletoe, koselig fredag! <3

Kommer forresten en video i morgen!

-Charlotte Sandtorv
Innleveringer, matteprøve og engelsk skriveøkt. Alt dette skjer denne uken! Så det ble ingen trening på meg idag, kjipt.. Ville virkelig gå idag, men det er sånn noen ganger. Skal forsette med å finne stikkord om mitt største forbilde noen sinne. Nemlig Maddie Gardner, hun går på cheer extreme. Hun er dødsflink! Jaokeinåskaljegslutte.

-Charlotte Sandtorv
Hei dere!

Litt sein blogging fra meg idag, care. Etter skolen dro vi(meg,Karoline, Rikke og Sture) hjem til Gabriel. Og var der til sånn 5 tiden så har jeg egentlig gjort lekser siden. Vi har matteprøve på fredag, og med tanke på den 5'eren jeg snakket om å få i matte til jul så må jeg øve. Jeg fikk fem på mattetentamen og i snitt til jul i fjor. Også fikk jeg 5 på mattetentamen til sommeren og 4 i snitt. Gir overhode ikke mening! Vurderte lenge å klage på karakteren, men det er litt seint nå. Satser på å gjøre det bra på skolen i år. Mens jeg er i gang så kan jeg også fortelle om den fantastiske 4+ jeg fikk på fransk skriveøkt! Jeg har ALDRI  fått over 3 i fransk før, så ja, jeg ble litt stolt når jeg så den.

[Skikkelig dårlig at jeg ikke har klart å ta ET bilde i hele dag..]

-Charlotte Sandtorv
Ville egentlig bare minne dere på at jeg har bloggfri på mandager! Kanskje litt seint, men har ikke hatt tid til å skive innlegg før nå!

-Charlotte Sandtorv
Har ikke vært mye blogging av meg de siste dagene. I går sov jeg hos Naomibestis, det var koselig. Sabina, Andrea og Jad kom også, chillet egentlig hele kvelden. Og når de var gått så meg og Naomi litt High School Musical, standard oss!

I dag har vi hatt gs trening i fysak, virkelig stolt av oss! Gleder med kjempe mye til NM oppkjøringen med dere! Tror vi kommer til å overraske MANGE i NM2012!

Vi snakkes i morgen! jeg er dødstrøtt
-Charlotte Sandtorv

hits