Koser oss vi da

-Charlotte Sandtorv
Naturfagsprøve i morgen, og siden jeg har vært syk så har jeg faktisk ikke hatt tid til å øve så nå sitter jeg her da. Noen som vil lære meg om atomer, for jeg skjønner faktisk ikke en drit. Også er jeg skikkelig trøtt, går og lager meg kaffe etterpå... wow, følte meg gammel når jeg sa det. Kødder. Okei. Er skikkelig sulten nå, herlighet! Hvis det ikke kommer noen å lager mat til meg snart så tror jeg at jeg må ta en tur på butikken, lol jk. Har ikke penger.

Greit, kos dere idag..

-Charlotte Sandtorv

Først var jeg litt sånn "oh my god, jeg skal på skolen"


Så var jeg litt sånn "But hey, jeg får faktisk someday idag! Hallo alle sammen, jeg får someday idag!!!"


Så fikk jeg den og var litt sånn "Å herregud herregud herregud"


Så ble det litt sånn "Hallo alle sammen, NÅ har jeg fått someday!"


Så ble det litt sånn "ohmyfuckinggod, it's so beautiful!"


"strike a pose da lizzm"


Så ble det litt sånn "wow, this smels like heaven. Im gonna wear this everyday"

Ok, dette ble litt kleint, men jeg kan ikke tro at jeg endelig har fått den! Greit, ok, hade!

-Charlotte Sandtorv
Åsså glad vi er i webkameraet! Joda, var hjemme fra skolen idag også. Er litt kjipt å gå på skolen når man egentlig ikke føler seg noe bra. Satser på å gå på skolen i morgen. Drittkjedelig å være hjemme når det eneste som går på tv er eledige serier på fransk uten tekst. Håper alle har hatt en fin dag, skal på sykehuset om en liten time så vi snakkes når jeg kommer hjem.

-Charlotte Sandtorv


Har gledet meg dødslenge til denne kolleksjonen og gleder meg enda mer til å se de henge i butikken! Vesken, den røde genseren og skoene var helt elsk! 

-Charlotte Sandtorv


Var hjemme fra skolen idag, koselig det da. Har sovet vekk hele dagen mens lille gullet mitt(altså søsteren min) er på sykehuset. Aner ikke hvorfor jeg forteller dere dette! Anyway, oppi alt dette har jeg sett på extrem makeover, dere vet den gjengen som river hus og bygger det opp igjen. Ble skikkelig rørt! Satt og gren. Skikkelig søt historie, faren hadde en veldig skjelden syksom, det samme har sønnen. Altså begge har veldig store behov. Huset dems ble dødsfint! Jaokei, jeg stopper nå.

-Charlotte Sandtorv
                         

Koser meg skikkelig her jeg sitter og fryser, svir i nesen av nesespray og lurer på om jeg skal ta en doc eller strepsils... Håper på å være frisk til i morgen, vil på trening! Over en uke siden sist pga håndleddet. 
Kos dere i kveld, I will....

-Charlotte Sandtorv 


Flere enn meg som er helt in love i converse? Elsker slim versjonen, håper å få disse til jul. *hint til deg mamma*
Man får kjøpt disse HER ! Noen som har bestilt fra den siden før og vet noe om dem?

-Charlotte Sandtorv
Hei dere!

Har sovet helt forferdelig i natt, tror jeg er syk.. hmm, og dette skulle liksom bli min natt der jeg skulle sove kjempe lenge! heh.
Anyway, bildene er kommet ut på facebook. Og fordet jeg aldri gidder å ta bilder selv så kommer alle mine bilder fra Katarina, håper det ikke gjør noe!


Bursdagsbarna!                                

 Jeg og Karoline er bare de hotteste noensinne! Null tull, vi er så flott. Herlighet, jeg er altfor trøtt. Går og legger meg igjen. Natta <3
Kjempe koselig hos Tajma og Katarina idag, er drit sliten. Har egentlig vært det i hele dag, men nå skal eg sove! Har ikke fått sover skikkelig på flere uker så i morgen skal jeg faktisk sove.

Orker ikke å blogge noe mer nå, god natt!

-Charlotte Sandtorv 

hits