Tycks?

-Charlotte Sandtorv
Noen lurte på hvor jeg fikser neglene mine? haha, jeg fikser de selv;) Pleier som oftest å lage hvite tupper, men i det siste så har jeg hatt svart og sølv tupper! Jeg må ha noe på tuppene, klarer ikke å gå uten neglelakk. Føler meg skikkelig naken og at neglene ser ustelte ut. Må nok dessverre klippe neglene mine snart med tanke på trening og sånt..


Se så stygge de ser ut! 


Begynner med en blank neglelakk.


så tar jeg hvit på tuppene, venter til det har tørket og tar enda ett lag med blank neglelakk.

Ikke noe supergreier altså!

-Charlotte Sandtorv

Look at the stars, look how they shine for you!

-Charlotte Sandtorv


Trenger noen nye sanger! Forslag!!! Spillelistene mine består bare av gamle sanger! Liker nesten ingen av de nyeste sangene, så fuck mainstream og skriv sangene du liker!

-Charlotte Sandtorv
Fortalte jo at vi skulle gå på fjelltur med skolen idag, skjokk? nei ikke i det hele tatt.
Var gangske koselig å gå på tur. Ender alltid opp med å være fornøyd selv om den var fylt med svake øyeblikk hele turen! Nå vi kom opp på toppen var det greit, bare nedover igjen. Det viste seg å være enda verre nedover. Fult av gjørme overalt! Det var koselig, og forresten meg og Naomi giftet oss på toppen <3 Haha, intern spøk hvis noen lurte.

-Charlotte Sandtorv
Day 09 - A hobby of yours


Å gå på tur, haha! Kødder, vet egentlig ikke helt hva som er "hobbyen" min.. Føler jeg har en del hobbyer da..Mye av dette er vel en hobby for meg. Og jeg skal helt ærlig innrømme at MYE av dagen min består av Justin Bieber! Bilder fra fjellturen kommer straks!

-Charlotte Sandtorv
endelig, dagen er over. Kan nesten ikke vente med å legge med. Dødstrøtt! Har prøvd å gjøre så mye lekser som mulig, vært på trening og tatt buss. Det er litt slitsomt å ta buss, jeg blir i hvertfall skikkelig trøtt av det. 
Trening idag var helt greit, hadde styrke og tøyet litt. Håper at laget blir bedre snart.. For jeg kjenner at jeg begynner å bli litt lei av å lære nye hele tiden! Nå holder jeg på å sovne, så vi snakkes i morgen! Skal forresten på fjelltur med skolen, går nemlig på en syk skole... Dette er 5 fjellturen vi går som jeg kommer på i farten. Sykt...Bare noen av turene vi har gått det siste året...

-Charlotte Sandtorv
Day 08 - Your current wishlist.


River Island:Bik Bok


Nelly.com

Virkelig, hvis jeg hadde hatt penger så hadde jeg kjøpt alt dette!

Tycks?

-Charlotte Sandtorv

genser fra bikbok // bukse fra bikbok // husker ikke hvor skjerfet er fra // øredobber fra glitter

Tycks?

-Charlotte Sandtorv
Hei dere!

Koser meg på skolen, lol JK.
Er ferdig rund 2, så jeg skal prøve å få poste outfit før jeg går på trening.
Fint bilde av deg Karoline<3

-Charlotte Sandtorv

hits