Har lagt som en slask på sofaen i hele dag! Hadde en hel haug med one tree hill etter over en uke fravær.. Har ikke bare lagt på sofaen da, har drømt meg vekk på nelly.com og superkul.no. Fant DISSE søte pilotbrillene på superkul! Anyway, har jo ikke sett gossip girl på en stund så jeg skal se noen episoder før jeg laller.  Elsker søndager og jeg elsker å sove!

-Charlotte Sandtorv
Hei dere!

Er endelig hjemme igjen, det er deilig! Skal virkelig sove lenge i morgen! Fått skille etter solbrillene, rødt skille vel og merke.. Uansett, er trøtt som f.. Natta!
Bilde er forresten tatt i går kveld!

-Charlotte Sandtorv
Hei dere! Er på vei til hytten nå, det et ikke internett på hytten så blir nok ikke så mye blogging. Internett på telefonen er dødsdyrt, så ikke forvent noe store greier fra meg denne helgen. Hytten ligger midt i nowhere så sjangsene for at jeg finner internett er null.

Sykt digg bilde av meg og Karoline, tatt under en trampoline. Hvorfor lå vi under en trampoline? Aner ikke.
Kommer hjem fra hytten på lørdag eller søndag. Blogger når jeg kommer hjem!

-Charlotte Sandtorv
Hei!

Tenkte jeg skulle viste hvordan jeg lakker neglene mine med det norskeflagg! Syns det er litt kult jeg! Pleier egentlig å lage det amerikanske, men lagde norskt nå.

Du trenger;

Blank neglelakk (for a unngå missfarging av neglene)

Rød neglelakk

Blå neglelakk

Papir og tannpirkere

1) Begynn med å ta blank lakk på hele neglen2) Lakk hele neglen rød


3) Bruk tannpirkeren til å legge det hvite


Det skal se noenlunde slik ut ; 


4) Så bruker du enda en tannpirker til å legge det blåe. Slik du la det hvite, bare mindre. Da skal det se slik ut;


 

Når du er ferdig, legger du blank på toppen igjen!
Ganske enkelt når man vet hvordan det skal gjøres, og husk at øvelse gjør mester! Jeg har laget disse flaggene et par ganger nå..
Husk å ha god tålmodighet, og vent til hvert lag med lakk har tørket. Når man har så mange lag tar det lang til før det tørker!

tycks?

-Charlotte Sandtorv 
Kom ut idag! Og siden mamma er så søt og snill så kjøpe hun den til meg! Dette er ikke den orginale filmen, men Director's Fan Cut, den gikk 1 uke på kino i USA, men kom aldri til Norge.. Nå har jeg i hvertfall sett den og elsket den! Det er 40 minutter med klipp som aldri er blitt vist før! Elsket den! 

Skal du kjøpe den?

-Charlotte Sandtorv

pieces 300kr

tycks?

-Charlotte Sandtorv


Gleder meg sykt! Skal gå med en del venner så det blir nok sikkert koselig! Har lastet ned sangene til det nye albumet, bare sånn for å kunne sangene..Er en del jeg ikke kan, haha:p

Skal du på konserten?

-Charlotte Sandtorv
Elsker instagram, og har brukt det MYE i det siste. I begynnelsen brukte jeg det mest for å få inspirasjon, men nå har jeg begynt å redigere fler og fler bilder der!

Den er helt gratis, du kan følge meg på charlottesandtorv!

Bilder som jeg har redigert;

Har du instagram?

-Charlotte Sandtorv
Ville ha det enkelt, men syns det ble litt tomt hvis jeg kan si det sånn! Vet ikke hvor lenge jeg skal ha det slik da... har endret på menyet, lagt til en kontakt knapp og sånt!

Hva syns du om det nye designet?

-Charlotte Sandtorv


Alle bildene er fra Rosetoget i går! Bruker instagram, syns bildene blir så fine da. 
Det var helt sykt, først trodde jeg det var rundt 15.000 personer der, men leste idag at det var over 50.000!

-Charlotte Sandtorv  

hits