Tenkte å ta en liten anbefaling idag!

Jeg elsker TIGI, og jeg syns at disse her er fantastiske om sommeren! Håret får utrolig mye fuktighet, og jeg merket STOR forskjell fra de som de selger til 40kr på rema..


Tigi S-factor og Tigi Bed Head extreme straightFørst S-factor sin diamond dreams, den lukter HELT FANTASTISK! Jeg klarer ikke å beskrive lukten, den lukter veldig friskt da. Og badet lukter dødsgodt i flere timer etter at man har dusjet!
Den inneholder champagne, diamantstøv, kasjmir og knuste perler. Det sier jo litt da! I tillegg skal den gi fantastisk glans. Noe jeg syns den gjør!

Shampooen fåes kjøpt for HER, balsamen HER, eller bare hele settet HER

Tigi sin extreme straight. Den skal gi masse fuktighet og bør brukes av dem som ønsker et rett, glatt og krusfritt hår. I tillegg så beskytter den håret mot UV stråler, VELDIG bra nå mot sommeren.
Den gir også termisk beskyttelse, aner ikke hva det er. Men det høres bra ut! 

Shampooen HER, Balsamen HER, og hele setter HER.

Helt ærlig så ville jeg anbefalt Diamond Dreams, men hvis man har VELDIG krusete hår så ville jeg tatt Extreme Straight.
Men begge to er helt fantastisk, og jeg bytter på å bruke dem. Så 400kr syns ikke jeg er dyrt for shampoo og balsam når de er så gode!

-Charlotte Sandtorv 
Heisann!

Hytteturen, var veldig koselig! Mormor og bestefar var der fra før av, så de grillet når vi kom. 
Vi fikk badet og alt, årets første bad folkens! Liker egentlig ikke å bade i Norge, er LIVREDD for fisk. Tror Naomi merket det godt i dag... Jeg er så redd, aner ikke hvorfor. Vet jo at de ikke gjør meg noe, får alltid noen til å svømme uti meg først for å skremme de vekk, eller så kaster jeg en stein. Fisker er skumle...
Orker ikke skrive så mye mer, legger heller ut masse bilder! Håper alle hadde en kjempefin dag i varmen! Har hørt at det skal bli kaldere i morgen? Håper ikke det, nattiii

-Charlotte Sandtorv
Heihei!

Vi drar på hytten idag, tror ikke det er nett der. Men det ser vi jo! 
Dødsdårlig blogging for tiden, men været er jo så fint! Vi snakkes senere.

-Charlotte Sandtorv 
Vi har hatt en hjemmeoppgave i mat&helse, der vi skulle lage middag og dessert. Desserten min ble seriøst nydelig! Tross at jeg brukte over to timer på disse gode herlighetene.. Men det var første gangen, og jeg måtte prøve meg litt fram. Men, som sagt, det ble dødsgodt!

Siden det ble så suksess, så tenkte jeg å dele oppskriften her!


Seriøst, se på dette da!

Du trenger:

Til selve kaken
2 egg
150g sukker
ca 1 ts vaniljesukker
150g mel
4 ss kakaopulver
2 ts bakepulver 
150g smør 

Ostekremen 
100g kremost naturell
1 ts vaniljesukker
200g melis

Glasuren
200g smeltet sjokolade(Best med freia melkesjokolade)
Strøssel

 

KAKEN:

1. Lag eggedosis av eggene, sukkeret og vaniljesukkeret.


2. Bland sammen mel, kakaopulver og bakepulver. Bland dette med eggedosisen.


3. Smelt smøret og bland dette inn i kakeblandingen


4. Hell kakerøren i en form og ha den i ovnen på 170 grader i ca 30minutter(Kanskje litt mer)

OSTEKREMEN:

1. Rør kremosten inn i meliset og vaniljesukkeret. Man må kanskje ha litt vann i.
2. Smuldre opp kaken og bland den med ostekremen.


Hvis den blir veldig bløt, så kan man ha mer mel i.

GLASUREN:

1. Smelt 200g melkesjokolade i vannbad.2. Trill kakedeigen( kaken + ostekrem ) til små boller. La disse stå i 10 minutter i kjøleskapet. Så tar man tannpirkere eller noen andre pinner, dypper de slik at man får ca 1 cm med sjokolade på tuppen, så stikker man den inn i bollen. La de stå ca 10 minutter i kjøleskap.


3. Dypp ca halve bollen i sjokolade og dypp den i strøssel. 


4. La cake popsene stå i kjøleskap i ca 10 minutter.

De er virkelig verdt å prøve! Bollene trillet jeg forresten med hendene, prøvde først med to skjeer. Det ga jeg fort opp for å si det sånn, trilte de også en gang til etter at jeg hadde hatt de i køleskapet første gangen. 
Håper noen prøver, var utrolig godt!

-Charlotte Sandtorv 

159,- på The Body Shop

Så langt så syns jeg den er helt herlig! 
Denne fuktsprayen er laget slik at trøtte og gråe ansikter skal få gløden tilbake. Og jeg syns virkelig at de få gangene jeg har brukt den, så virker den!
Den var utrolig deilig å spraye i ansiktet, med en gang så tenkte jeg at denne skulle jeg kjøpt før vi hadde alle tentamene, for denne hadde vært deilig å ha da!  Tror at den blir veldig deilig mot sommeren, når man sitter på stranden eller ligger og soler seg.
Man kan bruke den for å sette sminken, slik at man ikke får en veldig pudder-look. Du skjønner hva jeg mener. 

Kommer en omtale når jeg har fått prøvd den litt!

-Charlotte Sandtorv
Heihei!

Ligger ute på terrassen, har nettopp stått opp! Grunnen til at jeg er hjemme er fordet at 10.klasse har eksamen! Og da kan ikke vi være på skolen, så vi har hjemmedag, deilig.
Tenkte å dele et lite sommer tips nå siden det er så varmt ute.

Frukt og vann! Det er dødsgodt, og utrolig forfriskende! Jeg syns at vann er veldig kjedelig, man blir så fort lei av det. Så for å få en liten forandring så kuttet jeg opp litt frukt og hadde i.


Jordbær


Agurk


Vannmelon

Haha, vannmelonen ser skikkelig ekkel ut, men den var skikkelig god! Den blir best hvis den får stå i noen minutter!

-Charlotte Sandtorv

 
Bilder fra byvandringen i går.
Internettet vårt har vært HELT fucket for tiden, aner ikke hva det er, men det klikker snart for meg! Fikk ikke lastet opp alle bildene nå heller! Herregud.. Derfor ble det ikke noe innlegg i går, prøvde i sikkert en time og laste opp bildene..
Hvis det ikke virker nå så gidder jeg ikke før dette drittet er fikset! Skal ut til mormor og bestefar i morgen da, så der er det nett da. 
Nå begynner Paradise, vi snakkes <3

-Charlotte Sandtorv 

 
Det er noe gale med nettet, så dette er de eneste bildene jeg får lastet opp. Får håpe nettet er bedre til i morgen!
Vi har egentlig bare grillet og kost oss. Nå skal hun snart hjem og i morgen er det skole igjen! Blir en rolig uke da, vi har masse byvandringer.

Håper alle har hatt en kjempefin dag og kost seg masse i det herlige været!

 -Charlotte SandtorvVI tok en tur innom tivoliet i går før jeg dro hjem. Var mye større ting enn det har pleid å være, den øverste karusellen har jeg aldri sett før, men den så skikkelig gøy ut. Så jeg håper de tar den med seg neste gang de kommer! 

Senere kommer Naomi opp en tur, vet ikke helt hva vi har tenkt å finne på da, vi skal nok sikkert ta det ganske rolig.

-Charlotte Sandtorv
-Hvor fikk du tak i bakgrunns bildet?

Bildene har jeg funnet på We Heart It. Jeg redigerte dem slik jeg ville ha dem og satt de sammen til en kollage i picasa.hits