Hei dere!

Sorry, har vært hof farmor og farfar idag! money money vet dere! Neida, koselig å hjelpe..
Har også jobbet med en kalender greie som jeg skal ha på rommet.. Legger it bilder og sånt når den er helt ferdig! Har litt bilder ogsånt igjen før jeg er helt ferdig. Men det blir bra, det håper jeg ihvertfall! også har jeg vasket det gamle syskrinet, eller sykomoden til oldemor! har tenkt til å bruke den til smykker, hårting og sminke. Vurdere sterkt å male den hvit, får se om jeg gidder! haha..

I morgen er det jo bryllup til Kate og William, og jeg gleder meg som en liten unge! Kan ikke beskrive det engang..Det hele begynner klokken 13, og jeg er ferdig 13.15, som betyr at jeg skal LØPE hjem fra skolen i morgen!
Alle er sånn care når det kommer til bryllupet, men gud som jeg gleder meg! Egentlig skal jeg bare se kjolen hennes og når de sier ja til hverandre! Ahh, lenge leve kjærligheten<3

Orker ikke noe bildegreier nå, skyper med Amalie såå.. Vi blogges i morgen i think<3

-Charlotte Sandtorv
Heei!

Dro tidlig fra skolen idag, grunnen er at jeg skulle på politi stasjonen. Yeah, im bad.
Neida, skulle spørre om tilatelse til og holde Bieber-paraden! Noe som viste seg å være utrolig stress! Politiet sa det var greit det, men vi måtte dra til grønn etat og få tilatelse til å bruke grunnen?! jeg mener, HALLOOO! stess.. Uansett, vi gikk opp der og fikk vite at vi måtte skrive en søknad. Jaja, flott det!
På veien opp gikk vi forbi Radio 1 og bare "Kom igjen da, vi ringer på også sier vi at de må spille flere Justin Bieber sanger!" joda, ringte på vi og fikk beskjed om å gå opp. Haha, vi bare "hæææ? Vi skulle jo bare si at dere skal spille mer Justin Bieber" Sykeste, vi kom opp og fikk beskjed om å bare gå inn i studio.. Noen skulle seriøst filmet oss. Vi så sikkert helt syk ut. Kommer inn der og bare "Gå nermere mikrofonen så vi kan høre dere" wtf, hva skjer nå liksom?
De spurte oss litt spørsmål også ble vi bedt om å synge en av sangene hannes. Joda, vi sto sikkert i 5 minutter og klarte ikke velge hvilken sang vi skulle synge. Flott dette, vi gjorde forresten akkurat det samme på P5! Haha, lang dag. Nå har jeg mye fransk å gjøre, kommer franskelever til Norge 26.mai tror jeg. Så skal sende henne en mail før hun kommer. Hun virker i hvertfall som en utrolig søt jente!<3

legger ut bilde fra Radio 1 og filmer og sånt når Christine sender det og Mimmi legger det ut på youtube!<3

-Charlotte Sandtorv// genser gran canaria // smykke glitter // ring ?? //

-Charlotte Sandtorv
nå, om ti minutter drar jeg! Skal på hytte, fuck det stedet.. Noe av det kjedligste jeg vet, det er ingenting å gjøre der. Absolutt ingenting... Jaja, finner på noe...lol JK

Har brent CD og er egentlig heelt klar har bare 6945678 å gjøre først! Synronisere iPhonen, pakke, og litt sånn... jeje

NÅ SKAL VI GÅÅÅ

-Charlotte Sandtorv
stort sett alle smykkene mine er fra glitter, bikbok, gina og sånt
Smykke treet husker jeg ikke hvor jeg kjøpe, men det var en intriørbutikk hvis jeg ikke husker HELT feil!

-Charlotte Sandtorv
Heei

Det har ikke vært noe oppdateringer idag, fordet jeg ikke har hatt  tilgang til internett i det HELE tatt! Har gått heeele veien til fløyen idag, flinke meg brukte bare 2  timer! Spiste middag hos farmor og farfar før jeg dro hjem igjen til mami.
I morgen drar vi på hytten, ja hytten uten NOE form for internett eller sosialt liv! Men jeg skal kose meg jeg, 6 bøker og 40 blader! Aww 48 fine timer.. gleder meg!Haha! 
Veddet om at jeg skulle få 50 kroner hvis jeg klarte 100 sit-ups! og, pfh..100 sit-ups? kom igjen, gi meg 200 så kanskje

-Charlotte Sandtorv

Hvis det er EN ting jeg gleder meg til, så er det å gå med denim jakke! For min del betyr det virkelig sommer, det og tivoli... og VG lista, men det er en HELT annen greie! Anyway, har gått med denne de siste 3 dagene, men merket at den var litt for kald å gå med idag.  Gleder meg til det blir enda varmere og jeg kan bruke den tidlig om morningen når jeg skal til skolen! Min er fra VERO MODA

-Charlotte Sandtorv


 
okei, NO WORDS! skjekk ut youtube siden min ! www.youtube.com/clsablog og så ser dere den siste videoen!

IKKE MITT ANSVAR OM DERE SER DEN! JEG VIL IKKE AT KRISTIN SKAL KLIKKE TOTALT PÅ MEG! <3

selvom jeg anbefaler dere alle og se den!<3
 

Heei!

Var på tivoli med familien idag! haha, koselig.. Tok noen karuseller, for min del er det største med tivoli sukkerspinn! Jeg spiser ALDRI sukkerspinn, og hvis jeg først gjør det så er det virkelig sommer! Minner egentlig mest om sommer og 17.mai. Vet ikke helt, men det er virkelig det beste med tivoli!
Etter det dro jeg inn til byn og møtte Naomi, har ikke sett henne hele påsken så det var koselig å se henne igjen. Vi kjøpte kebab og gikk egentlig bare rundt og tullet. Vi tok bussen hjem, hun skulle på besøk til noen mens jeg skulle hjem. Busssjåføren må jo ha trodd jeg var dum som faen  som ikke viste hvor jeg skulle. Orker ikke skrive om alt stesset på bloggen, noen ting holder jeg for meg selv! Men kom meg fram til slutt da.

Kjøpte denne T-shorten idag! Fra platekompaniet 149kr om jeg ikke husker HELT feil!
Også sto jeg og siklet etter disse conversene!Disse skal jeg kjøpe når det nermer seg sommer!

 

-Charlotte Sandtorv// eye make-up remover NIVEA // body lotion NIVEA //


// Freia melkesjokolade<3<3 //
// bukse RISØE //


SILD krukke eller noe sånt fra oldemor, den var litt tøff da! Skal bruke den til ringer og litt sånt tror jeg, kommer selfølgelig ikke til å bruke den den veien sånn at man ser skriften, LOL


YAY! Virket! Å kjære hellige blogg-gud TAKK!<3

Hehe, koselig... Glemte selvfølgelig å ta bilder av det tøffe beltet.. Men i morgen er jeg hjemme igjen, så får se om jeg husker det da. menneee, hva syns dere om krukken?

-Charlotte Sandtorv

hits