Se hva som kom i posten til meg fra //makeupmekka !
Kjøpte 88 palette, The brush guard, det er sånn man har utenpå koster slik at de ikke skal miste formen sin og slikt. Også bestilte jeg sånn 7 testere. Hehe,  men seriøst testerene var gratis og før kostet de 10kr. Så hvorfor ikke? Den brush guard tingen var forresten også gratis, gikk fra 50kr til 0kr! Og den paletten var forresten satt ned til 200! Det er den enda! Så LØP OG KJØP!

-Charlotte Sandtorv
Hallo!

Har vært dårlig blogging fra meg i det siste, og da snakker vi ekstremt dårlig blogging.. Så da er greien, hva vil dere at jeg skal blogge om? Jeg har fått spørsmål om jeg kan vise mer av MAC studio fix fluid foundation'en min. Det har jeg tenkt å skrive om, men jeg skal gjøre det en dag jeg har god tid når jeg sminker meg. Kanskje til helgen?
Men hva vil dere lese om, for jeg har virkelig ikke peiling på hva leserene mine vil lese om. Så skriv hva du vil lese om, eller vil vite mer om!


profilbilde på twitter, haha


-Charlotte Sandtorv

Hallooo

Haha, spontankinobesøk idag! Jeg og Naomi gikk og så Bieber filmen for 2.gang! I just love it<3
Neida, joda. Men sånn seriøst anbefaler alle å se den! Enten du liker Justin Bieber eller ikke, det er virkelig en inspirerende film!


Ahhh, my love!

Folk spør meg hele tiden om hvorfor jeg liker han så godt som jeg faktisk gjør! Og det vet jeg egentlig ikke, det er bare noe med stemmen, dansingen, smilet, håret og latteren som får meg til å smile! UANSETT hvor lei meg jeg er eller hvor skuffet, sur eller såret jeg er så smiler jeg altid når jeg hører eller ser på han.
Haha, tok meg selv i å sitte å smile mens jeg skrev dettte. Jeg kunne skrevet flere sider om hvorfor jeg liker Justin så godt som jeg gjør! Men velger å stoppe her siden så mange av dere sikkert ikke har samme interesse for han som meg... Noe jeg ikke skjønner, hvorfor være en fan, når man kan være en Beliber?

-Charlotte Sandtorv
JAAAA, jeg er bare helt klar for franskprøve<3 Nei...
jeg har skrevet 12 pugge sider. 12! Da kalles det ikke puggesider, da kalles det bok!
Og jeg har det sånn at jeg ikke forstår fransk i det hele tatt, så jeg må altså pugge sidene til i morgen klokken 09.45.  Ja, jeg tar tiden. Ja, jeg ber om at noe tragisk skjer slik at vi slipper prøven. Ja, jeg er sykt nervøs!
Å herregud!!!!

 Det var  sykt gøyt! Jeg har ikke ORD! Beste filmen noen sinne. På de øverste bildene ser dere meg hoppe inn i mengden på jakt etter purple glasses. Jeg fikk tak i da, hihi.
Den siste videoen hadde de akkurat slukket lyset og vi begynte "When I say Justin, ya'll say Bieber. Justin BIEBER Justin BIEBER" Det var sykt gøyt, vi fikk ganske mange med tror jeg.
Jeg og Karoline dro som sagt ganske tidlig til byn, og det er jeg skikkelig glad for! Når de begynte å dele ut 3D briller sto vi nede på doen og bare gjorde oss litt klare. Når vi gikk opp så vi at alle sto i en stor ring utenfor. Ingen av oss registrerte "aaaaaa, de deler ut 3D briller" Før folk sto og veivet med dem. Jeg løp ut, husker ikke om noen andre ble med, men jeg løp i hvertfall ut og hev meg inn i mengden som sto der. Det ser dere på bildene også..

Der ligger jeg på bakken, uten noen 3D briller! Jeg var helt knust, når Karoline hjalp meg opp igjen sto det en jente som tydeligvis hadde fått 2 briller. Jeg ser på henne og skriker "Er det noen sine briller?!" Også ser hun på meg og gir meg brillene! Det var det sykeste øyeblikket i mitt liv. Samme skjedde med Christine, bare at hun dro de ut av hånden til noen uten å spørre. Syke unge..

Det var jo bare oss som fikk, til å begynne med. Men Mimmi fikk av en blogger og Karoline vant i en konkurranse som hun bloggeren hadde der. Så da hadde alle purple glasses!
Ahh.. Lovely story.

-Charlotte Sandtorv
Klar for Never Say Never premiere med Karoline! Gleder meg sykt! Har ikke snakket om noe annet i HELE dag! Eller okei da, har ikke snakket om annet hele uken.

Bieber musikken har stått på i rundt en time og jeg er sånn nesten ferdig. Gleder meg sykt, filmen begynner ikke før halv 7, men vi drar til byn for å skjekke hvordan man får tak i purple glasses. Det er lilla 3D briller! Bergen har bare fått 50 briller så det gjelder å være tidlig ute. Tror jeg. Nå må jeg nesten løpe!
Glemte jeg å si at jeg gleder meg SYKT SYKT MYE?

-Charlotte Sandtorv
Å herregud! Kan virkelig ikke tro at i morgen på denne tiden så er jeg i sengen i Tønsberg og gleder meg til Lørdagen! Helt sykt at vi faktisk drar til NM2011 i morgen halv 7! SYKT

MÅ virkelig pakke ferdig nå! Så snakkes vi sikkert i morgen kveld eller noe sånt! 12 timer på buss, here I come! ;)

Alt fra VITA

Kjøpte dette igår, alt er stortsett til NM som er i helgen! Kan ikke tro at det bare er 2 dager til vi sitter på bussen! Helt sykt, skulle gjerne hatt 1uke til!

-Charlotte Sandtorv
 

Jeg vet at jeg har postet den før, men noen spurte om jeg kunne lage en video om rommet mitt! Og siden jeg allerede har laget en og rommet mitt fremdeles ser like jævlig ut sååå poster jeg bare denne ;)

-Charlotte Sandtorv


missed me?

okei! Det har vært trening og skole som har stoppet meg i å blogge den siste uken! Og jeg har faktisk NULL dårlig samvittighet. Men alikavell så har det ikke vært noe særlig mye som har skjedd, bortsett fra at jeg satt ALENE og GREIN på terminalen da... Grunnen var at jeg var på Justin Bieber konsert... gjennom telefonen. Brukte ca 100 kroner på det før jeg byttet til hjemmetelefonen... Jaja, møtte ikke noen jeg kjente da, tror jeg.

Om 3 dager har jeg kjørt buss i ca 9 timer og da er vi på vei til NM2011! Jeg gleder meg utrolig mye, men er utrolig nervøs også! Jeg håper alt går bra og at gsen begynner på showet nå! Vi skal trene idag så da satser vi på å få showet ferdig! Har ikke mer å si en at jeg kommer til å blogge mer når alt dette NM greiene er over.

-Charlotte Sandtorv

hits