Jakke fra ONLY // Genser, skjerf og bukse fra BIK BOK //  Sko fra CONVERSE
Armbånd fra PRIMARKDagens outift! Mamma kommer og henter meg straks, skal dra for å se på lokalet som skal brukes i konfirmasjonen min! Så vi snakkes når jeg kommer hjem. 

Tycks?

-Charlotte Sandtorv 
Heisann!

Faen, jeg må bli flinkere til dette. Jeg har sikkert en million grunnet til hvorfor jeg ikke har blogget, men de blir bare tragiske for jeg har så lyst til å skrive. Men helt ærlig, så blir alle meningene mine like tragiske som de drittstygge bildene her. Det er så irriterende! Om nøyaktig 2 månder og 3 dager så konfirmerer jeg meg, som vil si at om 2 månder og 4 dager så skal jeg kjøpe meg det herlige CANON 600D, akkurat nå så kunne jeg drept for det kameraet. Jeg har lyst å slå alle som har det. Nok klaging, 2 månder og 4 dager klarer jeg.

Shopping turen til meg og Karoline endret seg fort da vi plutselig bestemte oss for å dra på kino i stede. Men shoppingen er ikke glemt, og vi skal ta det igjen til uken. For det er jo <3 vinterferie <3! 
Føler alle har hatt vinterferie bortsett fra oss da, men nå skal jeg le av alle som må på skolen.Hvis noen lurer, så er dette stadar poser for oss. Og ikke ta det seriøst, for det er det ikke.


-Charlotte Sandtorv

escvinn2rr
Endelig fikk vi hele mixen vår! Tusen takk til Ellen som har laget den <3 Får skikkelig frysninger når jeg hører sangen.
Gleder meg til NM!

-Charlotte Sandtorv
Hei dere!
Rakk ikke blogge før jeg dro hjemme fra! Var så opptatt med kobfirmasjonsforbredelser at jeg helt glemte det!
Nå sitter jeg og venter på bussen hjem fra trening, det begynner virkelig å ligne på et show nå og GSen fikk endelig musikken med voice overs og alt! Det et under en mnd igjen til NM og jeg gleder meg helt sykt!

Skal ikke på skolen i morgen heller, vi har skidag og jeg skal til tannlegen. Livet Vi snakkes i morgen!

-Charlotte Sandtorv
ANER ikke hva som skjedde på bildene, men de ble rævstygge...

Kjøpte denne på Camden Marked i London, elsker det! Skulle egentlig hatt den med hvit bakrunn fant jeg ut. Men svart går også fint. Har letet etter et sånt smykke som er en klokke i virkeligheten og! Men har ikke funnet det hjemme så når jeg fant det så måtte jeg bare ha det. Tror jeg betalte rundt 7-10 pund for det, og det er litt under 70-100kr så er ikke mye i det hele tatt!

Hva syns du om smykket?

-Charlotte Sandtorv


Stikker opp i fysak nå for å trene GS i hele dag! Er sikkert ikke hjemme før i 7-8 tiden, er så mye treninger nå før NM, om en mnd så er det faktisk NM og det er helt crazy! Gleder meg skikkelig mye. 
Vi snakkes senere!

-Charlotte Sandtorv 
Shopping <3Feiret bursdagen min på hard rock cafe! Koselig, spesielt når servitøren kom med is og sang bursdagssang, fy søren så flaut..


hehehe, happy face <3
Les Miserable.. Koselig det da, men dødskjedelig.. fikk ikke med meg handlingen.


Tower Bridge


Jenterommet..


Gruppebilde


Beste gruppen!


Ekte boyband stil her altså..

Savner dette skikkelig mye når jeg ser igjennom bildene! Hadde det utrolig gøy og anbefaler ALLE som har muligheten til å søke på sjømannskirken. Kan ikke tenke meg at noen av de andre gruppene har hatt det gøyere enn oss!

-Charlotte Sandtorv
Har prøvd å skrive dette 3 ganger nå, men sitter i besøk. Er sikkert hjemme i 7-8 tiden. Da kommer DEL 2 av London!
Forever alone kvelden i går var forresten utrolig koselig!
Masse snop og mye tårer. That's how we do it!
Alle som kan må forresten se i BA idag! De var på besøk på treningen vår på mandag og nå kom det i avisen.
Snakkes!

-Charlotte Sandtorv

flyplassen


flyet <3


Big Ben


Big Ben fra London Eye
m&m <3
himmel <3
Chinatown


ChinaresturantBle ikke så mye bilder, og sorry for forskjellig kvalitet på bildene! Noen er tatt med mobilen og andre med kamera. Dette var forresten bare første dagen, men har ikke tatt like mange bilder de andre dagene. 
DEL 2 kommer i morgen!  


Det er en dårlig start dere.. men jeg er uansett klar for forever alone fest nå! Alle oss single søte små jenter skal samles og grine over The Notebook og det fakta om at vi kommer til å være singel til vi dør! Dette blir kos, og jeg tar med kamera. Og jeg skal prøve å ta bilder, lover ingenting.. men skal se om jeg husker det.
Kjenner jeg Andrea(dårlig blogger btw..) rett så har hun med sitt, og de kommer nok til å ende opp på facebook uansett. Men vi snakkes når jeg kommer hjem, og då lover jeg DEL 1 av London turen! <3

-Charlotte Sandtorv 

hits