Skal være på en strand midt på sommeren! Jeg skal ha en hvit sommer kjole. Og Justin Bieber er selvfølgelig min forlovede/mann! ;) Er vel ikke så mye meg å si om den saken...

Er hos farmor og farfar, har ikke kamera eller noe. Derfor er det lite oppdateringer. I dag har vi spilt bowling og vært på is hockey kamp! Hvis dere er sykt interessert så kan dere føle meg på twitter! For der opptarer jeg heeele tiden!

"lmfao, follow me on #TWITTER, I follow back, lol. @csandtorv! Im a #BEAST, haha. Not really...@justinbieber is a #BEAST!"

Dere forstår, jeg er helt med på twitter!

-Charlotte Sandtorv

//weheartit.com

hehe, lite bilde:p

-Charlotte Sandtorv
Heei!

Et lite innlegg før jeg stikker i sengen, er dødssliten! Beina gjør så vondt! Jeg tror jeg dør snart.
Men ja, jeg har tatt alle bildene av innkjøpene og de kommer i morgen! Men jeg orker ikke legge de innpå også fikse størrelsen og lyset! Så de kommer i morgen.

snakkes!

-Charlotte Sandtorv
Heei

Idag hadde vi skidag på skolen, eller de andre hadde skidag. Jeg gikk på tur(alternativt). Vi hadde det så sykt fett! Vi gikk bakerst HELE tiden! Gjett hvem som alikavel kom først da? Jo, det var oss. Vi var jo såå flink og viste ikke at vi skulle gå opp til BRUSHYTTEN og så ned til fløyen. Vi gikk rett og slett direkte til fløyen! jaja, vi var vel der i en halvtime. Da kom det ikke noen lærere fant vi ut at vi bare skulle kjøre banen ned til byn.

And guess what! Jeg skulle kjøpe billett og de tok ikke kort! Jeg mener, hallo! For noen TEIT og TRAGISK opplegg. En billettautomat, som ikke tar KORT! Tragisk, jeg prøvde å snike meg igjennom sammen med Naomi. Joda det gikk fint, helt til vi fant ut at damen som skulle kjøre banen sto og så på oss hele tiden. JADA!
Hun ble skikkelig sur og ba meg om å betale når jeg kom ned. Haha, tenkte jeg. Som om jeg gidder det liksom.

JODA, hun FØLGTE ETTER MEG OG SÅ NÅR JEG MÅTTE BETALE BILLETTEN I BYN!

Anyway, kjøpe eye&lip remover fra NIVEA og en foundation primer fro GOSH. Viser dere i morgen eller i kveld, for jeg stikker nemlig på senteret før trening og ser om jeg finner noe tøft der.
Snakkes dere! ;)-Charlotte SandtorviPhone lommebok øretelefoner(2 faktisk( speil) lip balm MAC leppestift MAC concealer speil øredobber busskort

Det var day 3 ! Lite blogging, men jeg har ingenting å blogge om what so ever!

-Charlotte Sandtorv
Fikk denne av søte Lea i går! Jeg syns den var sykt søt, og såpene luktet jo kjempe godt! Jeg digget de!
Har alltid hatt en greie for pin up! Syns det er så kult, det er vel egentlig ikke meningen at det skal være kult. Men jeg digger det, det er litt sånn 40-50-60 tallet opplegg!

hva syns du?

-Charlotte Sandtorv
jeg dør av alle de greiene du må betale 50kr for EN sms, også får du liksom vite om typen din er utro. LOL

Jaaa, nå har jeg spilt inn sminkevideo OG spørsmålsrunde! Det kommer vel snart tenker jeg, må få redigert det først. Og dere vet, med meg så tar ting litt tid ;)

Når mamma er ferdig på jobb skal vi ut og shoppe mat og sånt til i morgen! Skal feire bursdagen med de beste jentene i hele verden! ;) Det blir bra, tror jeg. Vet ikke helt hvilken film vi skal se enda da... Har dere noen tips til meg?

OG DER kom mamma, vi snakke s seinere, da kommer day2 tror jeg ;)
Jeg har ikke glemt mine gamle skills helt enda! ;)

-Charlotte Sandtorv


Concealer fra MAC, drittlenge siden jeg kjøpte noe nå, men etter helgen har jeg nok sanket inn noen penger! Dere vet, bursdag<3

-Charlotte Sandtorv
Day 01 - A photo of the item you last purchased 
Day 02 - A photo of yourself, not taken by you
Day 03 - What's in your bag?
Day 04 - A photo that makes you happy
Day 05 - Your dream wedding.
Day 06 - A photo of your handwriting.
Day 07 -
What's in your makeup bag?
Day 08 -
Your current wishlist.
Day 09 - A hobby of yours
Day 10 - A Place You've Traveled To
Day 11 - A tv show you're currently addicted to
Day 12 - Your wallet
Day 13 - A photo of you taken over ten years ago
Day 14 - Your favourite movie.
Day 15 - A photo of your faviourite item of clothing

Det første innlegget kommer seinere! Har ikke vært på skolen idag, følte meg ikke noe bra i går eller i dag tidlig! Så nå er det bare å håpe på at jeg er frisk til fredag!
Vi snakkes dere! Og ja, jeg vet... Den spørsmålsrunden kommer...snart ;)


wow, dårlig bilde...men det var zoom da:p
Jeg og Lise på tematrening i helgen! Klarer du å gjette hva vi var?

-Charlotte Sandtorv

Heeiii

Har gjordt meg ferdig meg 2 innleveringer idag, så jeg er happy. Har en følelse at dette innlegget kommer til å ta lang tid å skrive. Ser på tv, okei. Jeg begynte å skrive 20.34...

I kveld er det sesong start på CSI, guess who? JUSTIN BIEBER HAR EN GJESTEROLLE! :D Okei da, jeg har sett episoden på nettet før, men det var med kinesisk tekst og det var bare forvirrende. Men i kveld kommer den på norsk tv. på TVnorge kl.21.30 for å være HELT nøyaktig.

Bilder som Justin postet på twitter på inspillingsdagen i okotber tror jeg! ;)

Husk å få med dere episoden da!


-Charlotte Sandtorv

PS:
Svarer på spørsmålsrunden på torsdag tror jeg! Fram til da kan dere forsette og spørre om ting!

hits