Jeg er dessverre nødt til å selge Conversene mine som jeg fikk til jul, feil størrelse. 
Har aldri brukt dem, de er helt nye. Har ikke esken, da de er kjøpt i London.
Converse Slim Hvit størrelse 37. Kontakt meg på mail charlottesandtorv@hotmail.com eller på facebook hvis du er interessert i å kjøpe dem! De koster 700kr  i butikken, kontakt meg hvis du er interessert. Prisen blir vel 600kr eller høyeste bud over. Siden de som sagt er helt nye og aldri brukt!

-Charlotte Sandtorv


Fikk denne pakken fra Brun og Blid idag. Den inneholdt 10 par hansker(som kan brukes på touch screen), 10 neglefiler og en rull med Brun og Blid tattoo'er.

oh gad, jeg har glemt å poste innlegget.. Strømmen gikk, og da fikk jeg jo ikke postet det...

-Charlotte Sandtorv
Har virkelig ikke ord! Er det mulig? Når jeg tenker meg om, så syns jeg litt synd i stakkars Truls.. Alt det syke han er nødt til å gjøre. 
De fleste har vel sett han på James Bond premieren.. Hvis ikke, here you go!

Hvert eneste stunt han har gjordt på senkveld, har jeg ledd av. Det er jeg ganske sikker på, han er så seriøs, tror det er det som får han til å være så morsom..

Hva ler du av? 

-Charlotte Sandtorv
Heisann! Tenkte bare å informere om at nå skal jeg sove.. XD XD XD
See u guys later, puss puss <3 <3 


Føler meg skikkelig poppis når jeg har laget meg en facebook gruppe. Anyway, lik den HER! Eller i sidemenyen. Der har jeg lagt inn en sånn facebook ting. 

-Charlotte Sandtorv 
Bare noen sier ordet sommer så blir jeg glad! Gleder meg som en unge til sommeren og håper det blir en bra sommer og ikke en sånn dritt sommer med bare regn som i fjor. Gleder meg mest til ferien egentlig. 
Skolen begynte igjen idag, og jeg er allerede drittlei. Tanken på at naturfagsboken venter på meg er til å dø av. Gi meg sommer og sol NÅ! 

Siden sommeren er så langt unna (lol, egentlig ikke..) har jeg letet litt på nelly og funnet de bikiniene jeg likte best!


                                       Bikinitopp HER                                                                                                Bikinitopp HER 


                                        Bikinitopp HER                                                                                            Bikinisett HER

Nå skal jeg se en episode One Tree Hill før naturfagsboken er nødt til å åpnes...

Hvilken likte du best?

-Charlotte Sandtorv


Heisann! 

Nå er det endelig trening igjen! Gleder meg skikkelig mye og det er under 3 månder til NM! Helt sykt..
Fra 5 til 6 skal vi trene gs, nå er vi alle og det blir skikkelig bra. Fra 6 til 8 har vil vanlig trening med laget. Håper ikke det begynner så altfor mange nye, siden det nærmer seg NM. Det er alltid like kjipt når vi må stå i flere uker før en konkurranse og lære de nye. 

-Charlotte Sandtorv

2012 <3

Heisann!

Håper alle sammen hadde det koselig i går! Vi hadde i hvertfall det! Du vet, burn e tingen, skulle hatt det i springen. 
He he, neida. Litt hes i dag, men det går vel over. Party like a rockstar..
Prøver å få til en konkurranse nå på nyåret. Føler det er på tide når jeg har hatt denne bloggen i over et år. Skal se hva jeg får til! Våknet opp med sminke fra igår, og føler ikke helt at jeg vil legge ut et bilde av meg selv etter 2 timer søvn.
Nå skal jeg dusje, også tror jeg faktisk at jeg går og legger meg. Har heller ingen bilder, det suger max å blogge når det eneste kameraet man har er iPhone 3GS sitt drittkamera. Jeg har ødelagt mitt kamera, og har aldri giddet å kjøpe nytt. Men nå er jeg drittlei, så skal se hva  jeg får til etter bursdagen... 40 dager til, da er jeg i London! Helsikken, det er ikke litt lenge til engang!

wow, klasse... Første innlegget i 2012.. 

-Charlotte Sandtorv

hits