Heisann!

Når jeg kom hjem fra oslo, nå det en pakke og ventet på meg. Denne gangen fra ELF(Eyes, lips, face)

Jeg bestilte Mineral Starter Kit og Eyebrow Kit. Så langt er jeg veldig fornøyd, men kan sikkert skrive mer når jeg har prøvd tingene lenger!
Er det noen som har erfaring med ELF, fortelle meg noe eller noe sånt? 

Nå skal vi til byen, snakkes senere! 

-Charlotte Sandtorv


 
Tenkte å ta en liten anbefaling idag!

Jeg elsker TIGI, og jeg syns at disse her er fantastiske om sommeren! Håret får utrolig mye fuktighet, og jeg merket STOR forskjell fra de som de selger til 40kr på rema..


Tigi S-factor og Tigi Bed Head extreme straightFørst S-factor sin diamond dreams, den lukter HELT FANTASTISK! Jeg klarer ikke å beskrive lukten, den lukter veldig friskt da. Og badet lukter dødsgodt i flere timer etter at man har dusjet!
Den inneholder champagne, diamantstøv, kasjmir og knuste perler. Det sier jo litt da! I tillegg skal den gi fantastisk glans. Noe jeg syns den gjør!

Shampooen fåes kjøpt for HER, balsamen HER, eller bare hele settet HER

Tigi sin extreme straight. Den skal gi masse fuktighet og bør brukes av dem som ønsker et rett, glatt og krusfritt hår. I tillegg så beskytter den håret mot UV stråler, VELDIG bra nå mot sommeren.
Den gir også termisk beskyttelse, aner ikke hva det er. Men det høres bra ut! 

Shampooen HER, Balsamen HER, og hele setter HER.

Helt ærlig så ville jeg anbefalt Diamond Dreams, men hvis man har VELDIG krusete hår så ville jeg tatt Extreme Straight.
Men begge to er helt fantastisk, og jeg bytter på å bruke dem. Så 400kr syns ikke jeg er dyrt for shampoo og balsam når de er så gode!

-Charlotte Sandtorv 
Heisann!

Tenkte å vise dere ♥pudderet♥ mitt! Har brukt det siden jeg kjøpte det i sommer på tax free, og det eneste jeg vet er at refill koster 255kr på tax free. Aner ikke hva den koster i vanlig butikk, men jeg tror rundt 300-400kr.
Det er da fra Sensai og er kolleksjonen Kanebo. Eller det er ihvertfall teorien min. Jeg har i fargen warm beige, hvis jeg ikke tar helt feil. 
Man må altså kjøpe refill og case hver for seg. Det er egentlig det eneste negative jeg kommer på.
Men case er noe man egentlig ikke trenger! Jeg hadde ikke case før jeg fikk det til bursdagen og jeg har brukt den i plastikkboksen hele tiden. Men igjen, case er finere en plastikkboks. 

 Aner ikke hvorfor bildet ble så gult

Her har jeg bare på meg pudder, sånn at det er sagt. Bruker stort sett bare pudderet, men hvis det er nødvendig med foundation så bruker jeg MAC studio fix under. Liker pudderet veldig godt, og har ikke noe særlig mer negativt og si en at det er litt kjipt at case og selve pudderet selges hver for seg og hvis man går hele dagen uten å fikse litt på sminken så kan man begynne å skinne litt i pannen, nesen og haken. Men det er ikke mye!

Håper dette var til hjelp for noen!

-Charlotte Sandtorv


 

Jeg er dessverre nødt til å selge Conversene mine som jeg fikk til jul, feil størrelse. 
Har aldri brukt dem, de er helt nye. Har ikke esken, da de er kjøpt i London.
Converse Slim Hvit størrelse 37. Kontakt meg på mail charlottesandtorv@hotmail.com eller på facebook hvis du er interessert i å kjøpe dem! De koster 700kr  i butikken, kontakt meg hvis du er interessert. Prisen blir vel 600kr eller høyeste bud over. Siden de som sagt er helt nye og aldri brukt!

-Charlotte Sandtorv
Bare noen sier ordet sommer så blir jeg glad! Gleder meg som en unge til sommeren og håper det blir en bra sommer og ikke en sånn dritt sommer med bare regn som i fjor. Gleder meg mest til ferien egentlig. 
Skolen begynte igjen idag, og jeg er allerede drittlei. Tanken på at naturfagsboken venter på meg er til å dø av. Gi meg sommer og sol NÅ! 

Siden sommeren er så langt unna (lol, egentlig ikke..) har jeg letet litt på nelly og funnet de bikiniene jeg likte best!


                                       Bikinitopp HER                                                                                                Bikinitopp HER 


                                        Bikinitopp HER                                                                                            Bikinisett HER

Nå skal jeg se en episode One Tree Hill før naturfagsboken er nødt til å åpnes...

Hvilken likte du best?

-Charlotte Sandtorv


seriøst, elsket dette! Skal kjøpe det så fort jeg får penger! Fineste jeg har sett på lenge, man får kjøpt det på hm! Husker ikke prisen helt da... 

Off, neida, dette må være noe av det sykeste jeg har sett på hm, noensinne...

Hva syns du?

-Charlotte Sandtorv 


Jeg har jo funnet min kjole som jeg skal bruke på julaften, og kanskje på ballet. Ville bare tipse om at nelly.com har fått inn super masse fine kjoler, og de over er bare noen av dem. Bikbok har også 50% på alle kjoler har jeg hørt. Så hvis du ikke har en julekjole eller nyttårskjole så skjekk ut nelly. For de har alt! 

-Charlotte Sandtorv


Jeg har store planer om å ønske meg uggs av mormor og bestefar til jul. Jeg skal holde meg under 1000 lappen og tante har gått med på å hjelpe meg og kjøpe fra ebay hvis jeg finner noen der. Jeg har jo "bestemt" meg for at jeg vil ha i fargen chocolate hvis jeg skal ha. Og nå har jeg mest lyst på de som heter mini, og tall er egentlig uaktuelt siden jeg har noen svarte ganske høye fra EMU. Så om noen har hatt erfaringer med mini, om det er skikkelig irriterende at de er så små eller lignende så hver så snill å si det! Har ikke lyst å velge feil når det kommer til dette!

Hvilken syns du var finest?

-Charlotte Sandtorv


Herlighet som jeg ønsker meg et kamera, er så lei av den stygge knuse dritt iphonen. Hele driten kan gå og dø.. 
Okei, jeg fikk neglelakken i julekalenderen, og jeg mistenker tante for å ha kjøpt den i London siden de ikke selger One Less Lonely Girl kolleksjonen i Norge. Jeg liker i hvertfall fargen skikkelig godt!

Hva syns du om fargen? 

-Charlotte Sandtorv


Klarer ikke å bestemme meg for hvilken jeg syns er finest! Jeg føler at alle kjøper svarte wedges, nå har to av venninnene mine kjøpt dem i brun. Jeg syns at de beige er ganske fine også. Aner ikke.. Er ikke sikkert de har min størrelse igjen uansett. Jeg får ringe litt rundt og spørre i morgen. Disse er forresten fra Bianco og koster 700 tror jeg.

Hva syns dere var finest?

-Charlotte Sandtorv

hits