Tenkte å ta en liten anbefaling idag!

Jeg elsker TIGI, og jeg syns at disse her er fantastiske om sommeren! Håret får utrolig mye fuktighet, og jeg merket STOR forskjell fra de som de selger til 40kr på rema..


Tigi S-factor og Tigi Bed Head extreme straightFørst S-factor sin diamond dreams, den lukter HELT FANTASTISK! Jeg klarer ikke å beskrive lukten, den lukter veldig friskt da. Og badet lukter dødsgodt i flere timer etter at man har dusjet!
Den inneholder champagne, diamantstøv, kasjmir og knuste perler. Det sier jo litt da! I tillegg skal den gi fantastisk glans. Noe jeg syns den gjør!

Shampooen fåes kjøpt for HER, balsamen HER, eller bare hele settet HER

Tigi sin extreme straight. Den skal gi masse fuktighet og bør brukes av dem som ønsker et rett, glatt og krusfritt hår. I tillegg så beskytter den håret mot UV stråler, VELDIG bra nå mot sommeren.
Den gir også termisk beskyttelse, aner ikke hva det er. Men det høres bra ut! 

Shampooen HER, Balsamen HER, og hele setter HER.

Helt ærlig så ville jeg anbefalt Diamond Dreams, men hvis man har VELDIG krusete hår så ville jeg tatt Extreme Straight.
Men begge to er helt fantastisk, og jeg bytter på å bruke dem. Så 400kr syns ikke jeg er dyrt for shampoo og balsam når de er så gode!

-Charlotte Sandtorv 

Kategori: Fashion, accessories & make-up
Skrevet: 28.05.2012, 15:49Kommentarer

28.05.2012, kl.19:33

Elsker tigi! Forresten, hvor bor du? Haha, utrolig fin utsikt hvertfall! kjempefine bilder

28.05.2012, kl.19:39

Anneli Nilsen:
Bor i Åsane, ligger i Bergen :))


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits