Heisann!

Tenkte å vise dere ♥pudderet♥ mitt! Har brukt det siden jeg kjøpte det i sommer på tax free, og det eneste jeg vet er at refill koster 255kr på tax free. Aner ikke hva den koster i vanlig butikk, men jeg tror rundt 300-400kr.
Det er da fra Sensai og er kolleksjonen Kanebo. Eller det er ihvertfall teorien min. Jeg har i fargen warm beige, hvis jeg ikke tar helt feil. 
Man må altså kjøpe refill og case hver for seg. Det er egentlig det eneste negative jeg kommer på.
Men case er noe man egentlig ikke trenger! Jeg hadde ikke case før jeg fikk det til bursdagen og jeg har brukt den i plastikkboksen hele tiden. Men igjen, case er finere en plastikkboks. 

 Aner ikke hvorfor bildet ble så gult

Her har jeg bare på meg pudder, sånn at det er sagt. Bruker stort sett bare pudderet, men hvis det er nødvendig med foundation så bruker jeg MAC studio fix under. Liker pudderet veldig godt, og har ikke noe særlig mer negativt og si en at det er litt kjipt at case og selve pudderet selges hver for seg og hvis man går hele dagen uten å fikse litt på sminken så kan man begynne å skinne litt i pannen, nesen og haken. Men det er ikke mye!

Håper dette var til hjelp for noen!

-Charlotte Sandtorv

Kategori: Fashion, accessories & make-up
Skrevet: 07.02.2012, 15:09Kommentarer

07.02.2012, kl.16:35
lisa marie monsen

Refill koster 335,- på cubus sundt :)

Meningen med case og refill er at istedet for å kjøpe ny case og refill (som er dyrt sammen) hele tiden, så kan man kjøpe refill når det blir tomt i casen :)

Verdens beste pudder!


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits