Heei!

Dro tidlig fra skolen idag, grunnen er at jeg skulle på politi stasjonen. Yeah, im bad.
Neida, skulle spørre om tilatelse til og holde Bieber-paraden! Noe som viste seg å være utrolig stress! Politiet sa det var greit det, men vi måtte dra til grønn etat og få tilatelse til å bruke grunnen?! jeg mener, HALLOOO! stess.. Uansett, vi gikk opp der og fikk vite at vi måtte skrive en søknad. Jaja, flott det!
På veien opp gikk vi forbi Radio 1 og bare "Kom igjen da, vi ringer på også sier vi at de må spille flere Justin Bieber sanger!" joda, ringte på vi og fikk beskjed om å gå opp. Haha, vi bare "hæææ? Vi skulle jo bare si at dere skal spille mer Justin Bieber" Sykeste, vi kom opp og fikk beskjed om å bare gå inn i studio.. Noen skulle seriøst filmet oss. Vi så sikkert helt syk ut. Kommer inn der og bare "Gå nermere mikrofonen så vi kan høre dere" wtf, hva skjer nå liksom?
De spurte oss litt spørsmål også ble vi bedt om å synge en av sangene hannes. Joda, vi sto sikkert i 5 minutter og klarte ikke velge hvilken sang vi skulle synge. Flott dette, vi gjorde forresten akkurat det samme på P5! Haha, lang dag. Nå har jeg mye fransk å gjøre, kommer franskelever til Norge 26.mai tror jeg. Så skal sende henne en mail før hun kommer. Hun virker i hvertfall som en utrolig søt jente!<3

legger ut bilde fra Radio 1 og filmer og sånt når Christine sender det og Mimmi legger det ut på youtube!<3

-Charlotte Sandtorv

Kategori: My everyday
Skrevet: 27.04.2011, 19:23Kommentarer

27.04.2011, kl.19:28

Haha, så gøy! :D


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits