Det var  sykt gøyt! Jeg har ikke ORD! Beste filmen noen sinne. På de øverste bildene ser dere meg hoppe inn i mengden på jakt etter purple glasses. Jeg fikk tak i da, hihi.
Den siste videoen hadde de akkurat slukket lyset og vi begynte "When I say Justin, ya'll say Bieber. Justin BIEBER Justin BIEBER" Det var sykt gøyt, vi fikk ganske mange med tror jeg.
Jeg og Karoline dro som sagt ganske tidlig til byn, og det er jeg skikkelig glad for! Når de begynte å dele ut 3D briller sto vi nede på doen og bare gjorde oss litt klare. Når vi gikk opp så vi at alle sto i en stor ring utenfor. Ingen av oss registrerte "aaaaaa, de deler ut 3D briller" Før folk sto og veivet med dem. Jeg løp ut, husker ikke om noen andre ble med, men jeg løp i hvertfall ut og hev meg inn i mengden som sto der. Det ser dere på bildene også..

Der ligger jeg på bakken, uten noen 3D briller! Jeg var helt knust, når Karoline hjalp meg opp igjen sto det en jente som tydeligvis hadde fått 2 briller. Jeg ser på henne og skriker "Er det noen sine briller?!" Også ser hun på meg og gir meg brillene! Det var det sykeste øyeblikket i mitt liv. Samme skjedde med Christine, bare at hun dro de ut av hånden til noen uten å spørre. Syke unge..

Det var jo bare oss som fikk, til å begynne med. Men Mimmi fikk av en blogger og Karoline vant i en konkurranse som hun bloggeren hadde der. Så da hadde alle purple glasses!
Ahh.. Lovely story.

-Charlotte Sandtorv

Kategori: My everyday
Skrevet: 24.03.2011, 16:11Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits